Jest to bezpiecznik nr 3 albo 4, chyba trzy. 5A ;-) A jeśli to nie byłaby jego wina to proponuje poszukać problemu w regulatorze intesywnosci oswietlenia ;-)
[O1] Wymiana rozrządu na Śląsku
Zwiń
X
-
[O1] Wymiana rozrządu na Śląsku
If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
Nie znalazłem w opcji szukaj więc proszę o pomoc.Chciałbym wymianić rozrząd w swojej 1.9 AGR.Proszę Was o polecenie jakiegoś warsztatu na Śląsku - najlepiej jak najbliżej Katowic.
-
polecam:
Skoda-Serwis. Sikora Dariusz. Mechanika pojazdowa
tel/fax. 0 32 332 51 98
44-100 Gliwice, Toszecka 6a
rozrzad do ATD-ka 1000PLN-ow (orginalne czesci + pompa + robocizna)
Komentarz
-
-
-
-
A czy jak się powołam na OCP to auto będzie z sercem obsłużone :?:Zamieszczone przez AndjaDarek daje taka sama gwarancje jak w ASO (90tkm) + pieczatke w ksiazce serwisowej
TDI Celebrate
Oszczędzam komfortowo!
Komentarz
-
mysle ze tak, Darek siedzi od zawsze w skodach i je kocha ;-) chodz sam porusza sie audi :roll:Zamieszczone przez markazA czy jak się powołam na OCP to auto będzie z sercem obsłużone :?:Zamieszczone przez AndjaDarek daje taka sama gwarancje jak w ASO (90tkm) + pieczatke w ksiazce serwisowej
ja jestem zadowolony z jego uslug wiec polecam
Komentarz
-
Dzisiaj zadzwoniłem do Gliwic na Toszecka i Pan Dariusz powiedział tak :
Wymiana rozrządu z pompą + ustawienie kątów wtrysków -1200 zł :| - o rabatach dla OCP w ogóle nie słyszał .....
1200 to sporo ;/
Komentarz
-
Ja w końcu wymieniałem na Łabędzkiej (koło Tesco). Jeśli mnie pamięć nie myli to za 900 zł z pompą.TDI Celebrate
Oszczędzam komfortowo!
Komentarz
-
A ustawienie kąta wtrysku to gratis czy za jakaś dopłata podczas wymiany rozrządu??Zamieszczone przez lonerrWymiana rozrządu z pompą + ustawienie kątów wtrysków -1200 zł
Sory ale ie mogłem sie powstrzymać, niektórzy wpisuja to w cennik jakby to była jakas dodatkowa usługa
Komentarz
-
-
Damianjg, w cenie tych 1200 zł ( powiedział, że to robią a mało kto o tym pamięta )
markaz, możesz podać konkretny adres i telefon .... zadzwonię sobie - wbijają w książkę serwisowa zmianę i dają gwarancję ?
Zadzwoniłem - części oryginalne ( cokolwiek to znaczy ;/ + pompa wody i ustawianie kąta ) - 950 zł - no to już mi odpowiada
na prawdę warto tam się stawić ?
Komentarz
Komentarz